Тренд взуття: Весна-Літо 2024 року

Навесні перетворюється не тільки природа, люди теж прагнуть щось оновити, наприклад, свій гардероб. І мова не тільки про одяг. Зручність - ось головний тренд взуття весна-літо 2024.

Жіноча категорія рясніє розмаїттям моделей - тут і гостроносі туфлі, і босоніжки, які матимуть ультрамодний вигляд у комбінації з гольфами або панчохами, і балетки, і багато чого ще.

У чоловічих колекціях провідні позиції займають кросівки і кеди. Втім, дами від них теж відмовлятися не будуть, оскільки це найзручніше взуття, особливо, якщо доведеться здійснювати тривалі піші прогулянки.

Весняно-літній сезон потішить і тих, хто віддає перевагу спокійній, ніжній, м'якій кольоровій гамі, і тих, кому більше до вподоби яскраві барви. Якщо захочеться налаштуватися на творчу хвилю або підняти настрій, краще обирати вироби персикового кольору або з його елементами. Не виходять з моди і класичні кольори - чорний і білий, які ідеально один одного доповнюють.

У колекції, представленій в інтернет-магазині Respect, ви знайдете як жіноче, так і чоловіче взуття на будь-який смак, але не тільки. На сайті також є аксесуари, які вам можуть стати в нагоді в будь-яку пору року: парасолькигаманціременідомашні капцішкарпетки та інше.

Тренд взуття: Весна у 2024

Зручність і комфорт виходять на перше місце, але і відповідність модним тенденціям ніхто не скасовує, тому дизайнери роблять все, щоб догодити людям і дати їм те, що буде приємно оку і тілу.

Якщо подивитися на тренди взуття, весна 2024 року буде яскравою, оскільки колірна гама тішить великою кількістю відтінків. Зелений, блакитний, рожевий, червоний, жовтий, бежевий - саме такі кольори використовували модельєри, створюючи нові жіночі взуттєві колекції.

Оскільки весняна погода мінлива, під неї потрібно підлаштовувати і свій гардероб. Наприклад, черевики на платформі або з масивними підборами підійдуть у ті дні, коли на вулиці холодно і мокро. А коли потеплішає і стане сухо, вибирати можна з таких варіантів:

  1. "Шкільні" шузи. Є в їхньому зовнішньому вигляді щось чоловіче, але на жіночих ніжках вони мають стильний і красивий вигляд. За дизайном це щось середнє між лоферами (їх чоловіки теж носять) і черевиками на шнурівці. Поєднуються як з офісними образами, так і з повсякденним стилем;
  2. Лофери. Універсальний варіант, який можна носити і з діловим костюмом, і з джинсами, і з іншими вбраннями. Вони зручно сидять на нозі, даючи змогу рухатися багато і з комфортом;
  3. Білі кросівки. Вони знову виходять у лідери, а отже, у вашому гардеробі обов'язково має з'явитися така універсальна пара. Носити білосніжні кросівки можна як зі спортивними штанами або джинсами, так і зі спідницями та сукнями;
  4. Мюлі. Зручні туфлі без задника на маленьких підборах. Історія їхнього походження сягає корінням у далеке минуле, а в сучасності це витончене, стильне і модне взуття цього сезону;
  5. Гостроносі човники. Такі туфлі з моди не виходять, залишаючись класикою, актуальною в усі часи, але цього сезону дизайнери дещо оновили. Наприклад, зробили мис ще гострішим і трохи його подовжили;
  6. Слінгбеки. Їхня особливість у тому, що на п'яті є тонкий ремінець, а висота каблука може варіюватися. Залежно від моделі та дизайну бувають повсякденними та святковими, але в будь-якому разі мають елегантний вигляд і додають образу витонченості.

Якщо у вашому гардеробі буде хоча б кілька пар з перерахованих, це вже розширить поле для експериментів з образами і дасть можливість виражати свій настрій і внутрішній стан.

Тренд взуття: Літо у 2024

О, це солодке слово - літо. Спекотні дні й теплі ночі, чудові схід сонця й фантастичні заходи сонця, відпочинок на пляжі й легке вбрання. Коли сонце гріє, хочеться підставляти під його промені якомога більше тіла, тому й взуття носять максимально відкрите. 

Модницям, які люблять підбори, тренд взуття літо 2024 диктує цілком прийнятний варіант - актуальними будуть котячі підбори. Від них ноги не так втомлюються, як від шпильок, а виглядають вони модно і стильно. 

Поєднуються з легкими штанами (укороченими або звичайної довжини), джинсами, спідницями, сукнями, з убранням діловим, святковим, повсякденним.

Також у тренді буде таке літнє взуття для жінок:

  • балетки. Варіант для тих, хто віддає перевагу плоскій підошві або просто хоче іноді відпочивати від підборів. Зручність і комфорт - їхні переваги, доповнені стильним зовнішнім виглядом. Добре поєднуються з сукнями вільного крою, звуженими джинсами, капрі та штанами-дудочками;
  • відкритий мис. Цікавим доповненням до ваших літніх аутфітів стануть туфлі з відкритим мисом. Варіант для впевнених у собі дам, які готові до відвертості та демонстрації світу своїх ідеально доглянутих ніжок. Для особливих або урочистих випадків така пара в гардеробі точно стане в пригоді;
  • платформа. Зі спідницею або сукнею, штанами або шортами - носити її можна з чим завгодно. Будь-який образ стане ще шикарнішим і сміливішим, якщо ви будете на платформі;
  • шльопанці на підборах. На пляж ви можете піти і в звичайних "шльопанцях" на плоскій підошві, але на прогулянку чи побачення краще обирати елегантні моделі. Це сандалі з підборами, в яких ваш образ миттєво стає вишуканішим і витонченішим.

Також популярними будуть стильні шльопанці на товстій і рівній підошві. У них ваші ніжки ніби в зручних домашніх капцях, а ви при цьому маєте сучасний і модний вигляд. 

Мода на взуття: Весна-Літо 2024

Є ще кілька модних трендів взуття, про які варто знати. А саме:

  • колір металік. Ще взимку він увійшов у тренди, а навесні і влітку продовжить "ходу гардеробами" модниць різного віку, додаючи їхнім образам оригінальності, блиску і шику;
  • прозорі деталі. Мають цікавий і вишуканий вигляд, а головне, що "прозора" пара ідеально пасуватиме до одягу будь-якого кольору і стилю, тому її можна вважати найбільш універсальною з усіх можливих;
  • банти. Тренд, який перейшов з минулого сезону, і залишиться актуальним у новому. Туфлі з бантами мають святковий вигляд, тому, якщо захочеться додати в спокійний образ нотку урочистості, вони з цим завданням однозначно впораються;
  • тонкі ремінці. Вони додають витонченості, витонченості та жіночності;
  • спортивний стиль. Дизайнери використовують його навіть при створенні босоніжок, об'єднуючи високі підбори і деякі елементи кросівок;
  • декор. Босоніжки або туфлі можуть бути прикрашені пір'ям, стразами і навіть хутром. Вітаються й анімалістичні принти - тигровий, зебровий, зміїний, леопардовий. 

Чоловіча частина взуттєвого літнього гардероба представлена виробами з текстилю, мокасинами, відкритими лоферами, сандалями, шльопанцями, легкими кросівками, що "дихають". Моделі можуть бути як однотонними, так і прикрашеними написами або малюнками. 

Мода на взуття весна-літо 2024 несе перспективу можливості створювати цікаві, оригінальні, прості або хитромудрі, стримані або яскраві образи, дивуючи себе й оточення.

Готові поповнити свій гардероб новою парою туфельок або кросівок? Тоді дивіться на сайті наш каталог товарів і замовляйте вподобаний товар онлайн або в телефонному режимі, зв'язавшись із менеджером.

І не забудьте зазирнути в розділ Розпродаж - там на вас чекають товари зі знижками до -70%.

 

 

top