Тренди сумок: Весна-Літо 2024

Жіноча сумочка – аксесуар, який залишається актуальним у будь-яку пору року та незалежно від того, які процеси відбуваються у світі моди. І як би не намагалися модниці зібрати у своєму гардеробі найтрендовіші моделі виробів, завжди з'являється «ще одна», яку захочеться роздобути. І так походить від сезону до сезону.

Якими ж будуть тренди сумок Весна-Літо 2024 року? Якщо говорити коротко, то різноманітними, оскільки дизайнери підготували безліч варіантів у різних стилях. Тут і строгі класичні форми, і екстравагантні моделі, і місткі, в яких можна носити все необхідне, і невеликі аксесуари оригінальної форми.

Фактури, матеріали, кольори, різна фурнітура, силуети та лінії – все це змінюється відповідно до світових модних тенденцій, тому й у новому весняно-літньому сезоні будуть свої особливості.

Тренди жіночих сумок на весну 2024 року від Respect

Вироби, представлені в інтернет-магазині Respect, впишуться у ваш гардероб, незалежно від того, якому стилю ви віддаєте перевагу - класику, кежуал, спортивний або будь-який інший.

На сайті також можна підібрати пару взуття до вибраного аксесуара. Для різних періодів весни є ботфорти, туфлі, кросівки, кеди, балетки і не тільки.

Обговорюючи тренди жіночих сумок на весну 2024 року, варто відзначити, що зручність і комфорт стоять на першому місці. Тому трендова сумка буде великою. З нею можна піти на прогулянку, в офіс, з подружкою по магазинах і куди завгодно ще. У неї помістяться як необхідні дрібниці, так і більші речі, які десь можуть стати в нагоді – планшет/ноутбук, книжки, косметичка і т.д.

Серед інших весняних варіантів дизайнери пропонують такі:

  • сумка відро. Завдяки своїй формі вона привертає увагу, але не виглядає при цьому зухвало. Вона досить містка та зручна у використанні у будь-яку пору року;
  • конверт. Виглядає елегантно та лаконічно, вміщуючи мінімальний набір необхідних речей. Стильна альтернатива об'ємним виробам;
  • заокруглена. Виріб може бути круглої форми, у вигляді краплі або півмісяця – цього року м'які та закруглені форми будуть особливо популярними. З таким аксесуаром ваш гардероб стане цікавішим.

Якщо має бути похід на важливий захід, де хочеться виглядати надзвичайно, доповнити образ або створити в ньому яскравий акцент допоможе блискучий аксесуар. Варіанти можуть бути різними - з паєтками, стразами або просто в трендовому кольорі металік. Як при денному, так і при вечірньому освітленні такий виріб буде сяяти і іскритися, вражаючи оточуючих сяйвом.

Тренди жіночих сумок на літо 2024 року від Respect

Літо – час гарної погоди, пляжного відпочинку, тривалих прогулянок та інших приємностей, спогади про які зігріватимуть ще довго. Легкі літні вбрання можна доповнювати різними варіантами сумочок, вибираючи їх залежно від того, куди треба йти.

У тренди жіночих сумок на літо 2024 року входять такі варіанти:

  • плетені. М'які або з каркасом, великого розміру або компактні – вони можуть бути різними, але у будь-якому випадку виглядають сучасно та модно. З ними можна піти як на пляж, так і на роботу - вибір залежить від дизайну та місткості;
  • з ланцюжками. Колись Коко Шанель запропонувала жінкам аксесуари на ланцюжку, і з того часу вони не втрачають актуальності. Ось і в новому сезоні дизайнери пропонують жінкам свої варіанти з такою деталлю. При цьому не важливо, буде ланцюжок служити ручки або стане просто прикрасою виробу - головне, що він є, а значить, разом з ним ви в тренді. Виріб підійде як під повсякденні образи, і під вечірні;
  • нестандартної форми. Якщо неординарність – ваш коник, вибирайте сумочку незвичайної форми. Можливо, вона виявиться не надто місткою, але точно приверне увагу.

Якщо ви збираєтеся на літню вечірку і берете з собою лише телефон, кредитку та блиск для губ, мікро-сумочки вам для цього вистачить. Вона легко поміститься в руці і не заважатиме.

Модні сумки у 2024

Якщо говорити про те, які сумки зараз модні, то не можна обійти увагою вироби червоного кольору. Цього року увагу привертають вишневий та винний відтінки. Втім, червоний, який був у моді попереднього сезону, теж залишається актуальним.

Серед популярних сумок у 2024 році ви знайдете аксесуари з короткою ручкою. Жіночі та елегантні, маленькі або середні, строгі однотонні або з прикрасами – який би варіант ви не вибрали, вони привнесуть у ваш образ нотки аристократичності та королівського шику.

Ще одна категорія модних сумок у 2024 – масивні клатчі. Вироби світлих відтінків доповнять літні сукні чи костюми у діловому стилі. За рахунок об'ємності вони місткі, а за рахунок дизайну – елегантні. Носять їх під рукою, затиснувши ліктем. Стильний варіант для ділової зустрічі або походу до ресторанів та кафе.

Жіночі модні сумки у 2024 на весну

Все ще розмірковуєте, які жіночі модні сумки у 2024 році на весну варто придбати? Орієнтуйтеся не тільки на форму та дизайн, а й на колір. Крім червоного в тренді та інші кольори, серед яких:

  1. Зелений у різних його відтінках. Він може стати одним із базових, доповнивши ряд класичних кольорів. Для вбрання в білих або коричневих відтінках, вибирайте аксесуар смарагдового кольору, а з ніжним бузковим або рожевим красиво поєднуватиметься пастельна зелень;
  2. Коричневий. Такий аксесуар підійде як під строгі однотонні образи, так і під квітчасті луки, що поєднують у собі комбінації кількох кольорів, наприклад насиченого синього, яскравого жовтого або рожевого;
  3. Сірий. Металевий відтінок користується популярністю, оскільки він універсальний – підходить і під діловий стиль, і під вечірні вбрання для урочистих випадків, і молодіжні луки вписується легко.

А якщо хочеться трохи романтики додати у свій весняний образ, дизайнери пропонують вибирати аксесуари у м'яких пастельних тонах. Вони стануть доповненням як до легких плаття, так і до офісного гардеробу.

Жіночі модні сумки у 2024 на літо

Вибираючи жіночі модні сумки у 2024 на літо, звертайте увагу на плетені аксесуари (солом'яні) або з тканини-сітки. Вони додадуть вашим образам легкості, невимушеності та жіночності, незалежно від того, будете ви у сукні або у штанах.

А якщо захочеться для літа чогось оригінального та екстравагантного, придивіться до виробів із прикрасами у вигляді пір'я або бахроми. Вони стануть «родзинкою» ваших вечірніх образів, отже, ви не будете обділені увагою.

Вибирайте товари в онлайн-магазині Respect та поповнюйте свій гардероб стильними та модними аксесуарами у будь-яку пору року.

І не забудьте заглянути в розділ із розпродажем – там багато цікавих пропозицій зі знижкою.

 

 

top