Тренди: Весна 2024 одяг

Коли в повітрі вже відчувається подих весни, верхній одяг поступово стає легшим. Зимові пуховики «переїжджають» у шафи, а на зміну їм приходять інші вбрання. З'являється бажання оновити гардероб, щоб зустрічати теплі дні «у всеозброєнні».

Цього сезону дизайнери пропонують жінкам носити одяг, який буде жіночним і одночасно по-домашньому комфортним. Вибирати можна як яскраві кольори, так і приглушені – ніхто не ставить обмежень.

Головні тренди весни 2024 - верхній одяг повинен бути зручним, не сковує руху, пошитий з приємних до тіла матеріалів. Саме такі вбрання представлені у новій жіночій колекції URBAN TRACE від бренду Respect.

На сайті інтернет-магазину компанії ви можете придбати не лише одяг із весняної колекції, а й підібрати під нього взуття. У каталозі ви знайдете: кросівкикедисаболоферитуфлі та не тільки. А знижки до -70% порадують і дозволять заощадити або купити не одну пару взуття, а дві (або навіть більше).

Тренди одягу у 2024 на весну

Тренди одягу 2024 року демонструють циклічність моди, оскільки цього сезону актуальними будуть форми та силуети, які світ уже бачив у 50-х, 80-х, 90-х та 2000-х. Наприклад, якщо ви віддаєте перевагу платтям, то дизайнери пропонують вибирати моделі з А-подібним силуетом (верх вузький, а спідниця розширюється до низу).

Сорочки та жакети цього сезону отримали масивні плечі та приталений силует, а подовжені вироби оверсайз можна носити з напівпрозорою спідницею. Також повертається тренд на штани з низькою посадкою.

Не здають позицій і топи-бандо, які міцно засіли в гардеробах модниць ще торік. Краплю романтики та спокуси додають блузи з відкритими плечима, які також актуальні у новому сезоні.

Тренди: Жіночий одяг на весну 2024

Якщо вам цікаві сучасні тренди, жіночий одяг на весну 2024 у вашому гардеробі обов'язково мають бути зручні костюми:

  1. В'язані. Вони виглядають жіночно, зігрівають у прохолодні дні та поєднують у собі класику та спортивний стиль. Підходять як повсякденний одяг або офісний лук (якщо немає строгого дрес-коду). У холодні весняні дні їх можна доповнювати теплим верхнім одягом, наприклад, довгим пальтом;
  2. Котонові. Складаються вони зі штанів та кофти, в які можна «пірнути» за дві секунди і почуватися комфортно та вільно. Ідеальний варіант, щоб вибігти ненадовго до магазину чи зустрітися з подругами у парку чи у кафешці. У такому костюмі ви виглядатимете стильно, але при цьому просто;
  3. Спортивні. Такі костюми залишаються в тренді завдяки своїй універсальності та комфорту. Вони стали частиною повсякденного гардеробу та вписуються не лише у спортивний стиль, а й у міський, дозволяючи модницям почуватися в такому одязі затишно у будь-якій ситуації – на прогулянці, на шопінгу, на зустрічі з друзями.

Не втрачає своїх позицій та одяг у стилі спорт-шик. Фасони костюмів не завжди спортивні, але у будь-якому випадку забезпечують відчуття комфорту та додають образам чарівності.

Модний одяг в 2024

Сучасний одяг дозволяє жінкам виглядати модно та стильно у зручних речах, які часом виглядають об'ємними. Що зараз у моді, так це світшоти:

  1. На блискавці. Зручний варіант одягу на вихід та для дому. Його можна носити як самостійний елемент гардеробу, або одягнути поверх топу чи футболки. Приталений фасон підкреслює силует;
  2. Простого крою. Вільний світшот без застібок, який можна носити як із джинсами та спортивними штанами, так і зі спідницями.

Такий модний одяг у 2024 не обов'язково має бути яскравих забарвлень – у тренді пастельні тони, відтінки коричневого та чорно-біла класика.

Модні тенденції цього сезону

Говорячи про модні тенденції цього сезону, варто сказати і про штани. Тренд сезону – розкльошені моделі, які підходять для всіх. Такий стиль дозволяє коригувати силует, візуально подовжуючи ноги, а стегнам надаючи стрункості.

Універсальні трендові речі – футболки та кофтинки. Перші є базою будь-якого гардеробу та основою для створення образів у будь-якому стилі – від спортивного до класичного. А модні кофточки додають аутфітам романтичності та витонченості.

Замовляйте одяг в онлайн-магазині Respect та будьте у тренді!

 

 

top