Жіноче демісезонне взуття

Жіноче демісезонне взуття

 

Демісезонним називають взуття, яке захищає ваші ніжки від промокання в дощ або сльоту, і витримує перепади температур. Саме по тому, скільки градусів за вікном, її і вибирають.

Для температурного режиму в межах від -5 до +10 демісезонне взуття підходить ідеально, оскільки саме на такі умови воно і розраховане. У тепліший час у ній вже буде спекотно, а в сильний мороз воно не зможе забезпечити належний рівень тепла, тому завжди важливо враховувати цей момент. Втім для м'якої зими, коли немає особливих холодів, її можна носити.

Крім того, що таке взуття має бути стійким до примх погоди, важливо, щоб воно було вам зручним і не втрачало пристойний зовнішній вигляд навіть у дощову або сльоту погоду.

З яких видів можна обирати?

 

Представницям прекрасної статі тут нема на що скаржитися – вибір такий великий, що можна цілу шафу заповнити одним лише демісезонним взуттям, яке підходить під будь-які вбрання та події.

Варіанти можуть бути такими:

  • чобітки та черевики;
  • кросівки та кеди;
  • туфлі та напівчобітки;
  • гумові чоботи для дуже мокрої погоди та челсі – взуття, яке носять як жінки, так і чоловіки;

Жінкам, які хочуть виглядати розкішно навіть у міжсезоння, коли погода не дуже тішить, можна вибирати ботфорти – чоботи з високою халявою, що піднімається вище коліна.

Якщо ви шукаєте щось середнє між туфлями та напівчобітками, відповідним варіантом можуть стати ботильйони. У них стійкий підбор і звужена носок.

Якщо потрібні туфлі на міжсезоння, варто звертати увагу на варіанти з утепленням – вони будуть комфортними навіть у невеликий мороз.

Взуття може бути прикрашене різноманітними декоративними елементами (вишивка, пряжки, тощо), розміщеними десь на бічній частині або навіть на підборах (це точно приверне увагу).

Класика залишатиметься строгою на вигляд та універсальною у використанні, оскільки носити її можна з будь-якими вбраннями (іноді навіть зі спортивним стилем).

Як правильно підібрати взуття?

 

Оскільки у взутті ми проводимо багато часу протягом дня, якщо знаходимося за межами будинку, то і його вибір – завдання відповідальне, адже воно має бути не тільки красивим, а ще й зручним, якісним, стійким до носіння. Є кілька чинників, які впливають ці характеристики.

Критеріями вибору демісезонного взуття мають бути:

  • матеріал зовнішньої частини. Найпопулярнішими вважаються три види: шкіра, нубук, замша. Важливо, щоб взуття могло «дихати», тобто пропускати повітря. Таку можливість дають натуральні матеріали, наприклад, шкіра та замша. Вони стійкі до різких перепадів температур, а ось захист від промокання краще забезпечують шкіряні вироби;
  • підкладка. Якщо зовні все відповідає погоді та захищає ноги від холоду та води – це добре, але важливо ще, щоб жіноче демісезонне взуття було з гарною підкладкою, оскільки воно знаходиться у внутрішній частині, що безпосередньо контактує з ніжками, у тому числі і зі шкірою. Тому в періоди, коли погода дуже мінлива, підкладка має бути міцною і теплою. Її можуть шити з натуральних матеріалів, таких як вовна та байка, а також із штучних;
  • підошва. У міжсезоння, особливо при переході від зими до весни, лід під ногами – звичне явище, тому дуже важливо, щоб підошва була стійкою та могла мінімізувати ковзання. Для цього потрібно вибирати варіанти з протекторами чи рифлені. Вони забезпечать зчеплення навіть зі слизькою поверхнею та убережуть вас від падіння.

Матеріал підошви повинен відповідати погодним умовам, в яких використовується взуття. Варіанти можуть бути такими.

  • Поліуретан. Він має пористу структуру, що забезпечує легкість. Гнучкий, добре утримує тепло, стійкий до стирання, забезпечує амортизацію під час ходьби, тому ноги втомлюються менше.
  • Термополіуретан. Не деформується, зносостійкість висока, завдяки глибокому протектору забезпечує гарне зчеплення.
  • Термоеластопласт. Еластичний, міцний, матеріал, що амортизує, який може прослужити багато років.
  • Термопластична гума. Може захистити від води та холоду, зняти навантаження з хребта та ніг за рахунок амортизації, але не підходить для слизької поверхні.
  • Етиленвінілацетат (ЕВА). Використовується у будь-яких видах взуття, у тому числі й у демісезонному. З переваг – легкість, амортизація, м'якість, термоізоляція. Спеціальне тиснення захищає від ковзання.

Ще один критерій якісного взуття – шви зовні та всередині. Вони повинні бути рівними, акуратними, без ниток, що стирчать.

Крім того, варто звертати увагу на фурнітуру – замки, застібки, пряжки та інше. Всі ці елементи повинні працювати, виконуючи свої функції, при цьому не завдаючи незручностей.

Правила підбору розміру при покупці взуття онлайн

 

Якщо ви вирішили придбати в інтернеті взуття, важливо правильно визначити свій розмір. На сайті нашого онлайн-магазину ви знайдете розмірну таблицю з жіночими та чоловічими розмірами взуття. Щоб нею скористатися, краще спочатку зробити кілька простих маніпуляцій:

  1. На папері позначте краї своєї стопи: поставте її (без взуття) на чистий лист і проведіть лінії крайніх меж стопи (верхньої і нижньої).
  2. Лінійкою або сантиметром виміряйте відстань між лініями, щоб визначити довжину стопи.
  3. Подивіться в таблицю та знайдіть відповідний розмір.

Цей спосіб рекомендується використовувати навіть у тому випадку, якщо ви думаєте, що знаєте свій розмір, оскільки під впливом різних факторів (наприклад, зниження або набір ваги) він може змінюватися.

Купити жіноче демісезонне взуття від інтернет-магазину Respect

 

У нашому віртуальному магазині ви знайдете взуття на будь-який смак – класика та сучасність, ультрамодний дизайн та витримані лінії, спортивний стиль та універсальність.

Якщо захочеться побалувати себе ще чимось, крім взуття, в асортименті є рюкзаки та сумки, шарфи та капелюхи. А у розділі розпродажу можна знайти товари зі знижкою до -70%.

Не гайте часу – замовляйте прямо зараз. Оформити замовлення цілодобово можна на сайті, а в робочий час (9:00 – 18:00) – за телефоном у будь-який день тижня.

 
top