Жіноче всесезоне взуття

Жіноче всесезонне взуття

Ми всі звикли до того, що взуття ділиться на види залежно від пори року/сезону – зимове, літнє тощо. Також є варіанти, які називають демісезонними – вони підходять на мінливу погоду в осінньо-зимово-весняну пору, коли трапляються перепади температур, а погодні умови можуть змінюватися по кілька разів на день.

Є ще одна категорія – всесезонне взуття. Таке можна носити будь-якої пори року, незалежно від зовнішніх факторів, таких як температура повітря або вологість. Його також можна розділити на кілька груп, оскільки одні види взуття можна носити на вулиці, а інші ще й у приміщенні.

Особливість у тому, що таке взуття може зберігати комфортну для людини температуру як у холод, так і в спеку. Найчастіше зустрічаються кросівки, кеди та туфлі, які можна носити у будь-який сезон.

Дещо про жіночі всесезонні кросівки

Їх можна носити хоч щодня – головне, щоб вписувалися у ваш стиль та образ. Кросівки вважаються видом спортивного взуття, але вони можуть виглядати по-різному.

В одних повністю зберігається спортивний стиль, іншим дизайнери додають нотки класики, тому поєднувати їх можна з різними видами одягу. До того ж це взуття, що дозволяє рухатися багато та з комфортом у будь-який сезон.

Кросівки мають багато переваг перед іншими видами взуття. В тому числі:

  • ефект амортизації. Завдяки продуманій підошві, здатній приймати на себе удари під час ходьби, бігу, стрибків, знижується навантаження на ноги та все тіло. Людина може тривалий час активно рухатися, не відчуваючи сильну втому в ногах. До того ж тиск на підошву розподіляється поступово, що дає ще більше відчуття комфорту;
  • міцність. Матеріали для виготовлення кросівок використовуються міцні та надійні, а якісна прошивка робить їх ще міцнішими. Добре зроблені кросівки можуть прослужити багато років;
  • зручність. Багато хто вибирає саме такий вид взуття, оскільки в ньому можна не боятися натирань та іншого дискомфорту. Кросівки можуть бути настільки зручними та легкими, що їх і не відчуваєш на нозі.

Ще один плюс – устілки. Вони допомагають ногам залишатися в теплі в холодну пору року, а влітку захищають від перегріву. До того ж, вони частково поглинають удари під час ходьби.

Вибираючи кросівки, завжди потрібно звертати увагу на їхнє призначення – для спорту вони або для повсякденного використання, оскільки між ними існують деякі відмінності. Найкраще, якщо у вашому гардеробі буде кілька пар такого взуття для різних видів фізичної активності.

Носити кросівки, залежно від їхнього дизайну та зовнішнього вигляду, можна з повсякденним, спортивним одягом, а в деяких випадках навіть поєднувати з елементами ділового стилю.

Кеди для всіх сезонів

Кеди є різновидом спортивного взуття. У них зручно та комфортно. Головна відмінна риса – плоска підошва із вулканізованої гуми. Носити їх можна в різні пори року.

Дизайнери, бажаючи зробити жіноче спортивне взуття більш витонченим, вигадали туфлі-кеди. У них поєднуються спорт та жіночність, а найголовніше, що підходять вони під будь-які вбрання – ділові, повсякденні, вечірні, святкові.

Вибираючи кеди, варто звертати увагу на такі параметри:

  1. Матеріал верхньої частини краще, якщо це буде шкіра. Виробники пропонують натуральну чи штучну, а далі вже вибір за клієнтом;
  2. Підкладка. Вона також може бути шкіряною, а для сильних холодів – утепленою вовною або хутром;
  3. Підошва. Крім вулканізованої гуми можуть використовуватись інші матеріали. Наприклад, поліуретан, філайт, етиленвінілацетат. Важливо, щоб підошва була рельєфною, оскільки це запобігає ковзанню.

Найпопулярніший вид застібок на кедах – шнурки, але можуть бути й інші варіанти – липучки, блискавки, затискачі.

Туфлі та їх види

Носити туфлі теж можна будь-якої пори року. Так, у сніг ви не виходитимете на підборах або в балетках, але для приміщення таке взуття підходить. Головне, щоб воно було добре пошите та зроблене з якісних матеріалів.

У цій категорії жіноче всесезонне взуття може бути таких видів:

  1. Балетки – легкі туфельки із закритим носком та задником. Носок може бути різної форми - загостреним, заокругленим, тупим. На низькій підошві;
  2. Сліпони - закриті, підошва зазвичай плоска або з низьким підбором. Характерна риса – виступаючий «язичок»;
  3. Човники – елегантні туфлі закритого типу із глибоким вирізом. Застібок на них не буває. Каблук може бути різної форми та висоти. Трапляються туфлі на танкетці або платформі;
  4. Лофери - шкіряні або замшеві, з низьким широким підбором. Можуть декоруватися бахромою. Мис у них заокруглений або загострений.

Найчастіше для верхньої частини туфельок різних форм та різновидів використовується шкіра – натуральна чи штучна, а також замша. Підошву зазвичай роблять із туніту, матеріалу, що поєднує в собі гуму та шкіряні волокна.

Купити жіноче всесезонне взуття від інтернет-магазину Respect

Якщо вам потрібне жіноче взуття, яке буде зручним і практичним у теплу і холодну пору року, прослужить вам довго, радуючи при цьому стильним зовнішнім виглядом, таку ви знайдете у нашому онлайн-магазині.

На його віртуальних полицях можна побачити моделі різних колекцій, які підійдуть під будь-які ваші образи. До того ж багато хто з них ви можете придбати за знижкою, адже розпродажі у нас проводяться регулярно.

Можливість зробити приємний подарунок чоловікові у вас теж буде, адже у нашому інтернет-магазині є цілий розділ із чоловічим взуттям. У ньому ви знайдете: кросівки, мокасини, черевики, туфлі, лофери та не тільки.

Щоб правильно вибрати розмір взуття, необхідно виміряти довжину стопи (на аркуш паперу поставити ногу, відзначити верх і низ, а потім виміряти відстань) та знайти в таблиці, представленій на сайті, відповідний розмір.

Купити товар (оформити замовлення) можна онлайн або телефоном, зв'язавшись з менеджерами. Їм же можна поставити питання, якщо вони виникли.

Доставка здійснюється службою Нової пошти.

 
top