Тренди сумок осінь-зима 2023-2024

Тренди сумок осінь-зима 2023-2024

Стильна сумочка - це не просто аксесуар, а незамінна частина будь-якого жіночого гардеробу (у чоловіків все трохи простіше, але і вони без сумок не обходяться). Модні тренди поширюються і на колекції сумок, тому кожного сезону можна побачити щось нове.

Яким би не був образ – діловим, спортивним, повсякденним, його завершальним «акордом» стане сумка. Дизайнери намагаються дивувати модниць, щоразу вигадуючи щось оригінальне, яскраве, цікаве. Їх стараннями будь-яка сумочка може перетворитися на ультрамодний аксесуар.

Розглядаючи тренди сумок осінь-зима 2024, варто сказати, що цей сезон виділятиметься незвичайними формами, оригінальним оздобленням, орнаментами та кольорами.

Класика, як і раніше, залишатиметься актуальною, тому, купуючи практичні моделі класичних форм, ви робите розумне капіталовкладення, адже служити виріб буде багато років, залишаючись модним, незалежно від трендів, що змінюються.

Модні сумки 2024 року: головні тенденції

Якщо вам хочеться залишатися на модній хвилі та виглядати стильно у будь-якій ситуації, тоді краще, щоб в арсеналі було кілька різних екземплярів, які можна буде поєднувати з різними образами.

Модними у 2024 році будуть сумки, що відповідають таким параметрам:

  • підходять за кольором одягу тон-в-тон;
  • на них є ланцюги чи інші металеві деталі;
  • сумки з декором (наприклад, пір'я);
  • тваринні принти чи тиснення під рептилію;
  • сумки з короткими ручками або ремінцем.

У моді будуть вінтажні моделі та лакові сумки, якими можна доповнити як суворі ділові вбрання, так і жіночні сукні/спідниці. Матеріалами для сумок у ретро-стилі служать атлас і оксамит, які додають образу розкоші, можуть бути прикрашені бісером.

Вовняні та в'язані сумки додадуть відчуття затишку та тепла, що особливо цінується у холодні дні. Тим, хто любить розкіш, варто звернути увагу на сумки з натуральним хутром – їх дизайнери також пропонують носити у новому сезоні.

Дизайн сумок осінь-зима: на що чекати модницям?

Привертають увагу геометричні форми - будуть панувати квадратні і прямокутні сумки, що нагадують коробки. Актуальними залишаться круглі, овальні, трапецієподібні, циліндричні форми.

Якщо не хочеться носити сумочку/клатч у руці, зручнішими будуть моделі через плече, варіацій яких існує безліч. Кольори можуть бути як класичними – чорний та білий, так і яскравими – червоний, жовтий та інші.

У тренді залишаються великі шопери, що вміщують все, що потрібно, і навіть більше. А особливе кохання викликають стьобані сумочки, що перекочували з попереднього модного сезону. Вироби, ніби зв'язані з м'яких смужок матеріалу, можуть бути у формі шоперів, зимових клатчів, тоутів та інших популярних варіантів.

Говорячи про забарвлення, варто відзначити їхню різноманітність. Побачити можна як монохромні моделі, так і строкаті. Крім того, популярними стають двоколірні сумки, що поєднують контрастні кольори, наприклад, чорний з червоним.

Леопардовий, крокодиловий, «під зебру» – це тваринні принти, якими можуть прикрашатися вироби. Цього сезону вони знову актуальні, як і рослинні мотиви, що надають образу жіночності та ніжності.

Тим, хто не любить великих сумок, підійдуть мініатюрні моделі. Залежно від розмірів можуть вміщувати різну кількість дрібних речей (ключі, помада, телефон). А деякі з таких «мініатюрок» можуть бути лише окрасою.

Якщо ви віддаєте перевагу в одязі строгому стилю або ви готуєтесь до ділової зустрічі у ресторані, вдалим вибором стане міні-тоут – зменшений варіант стандартного тоуту, який підійде як під костюм, так і під сукню-футляр.

Краса та практичність

Якщо ви ведете активний спосіб життя, багато ходите і хочете, щоб потрібні речі були під рукою, треба звернути увагу на рюкзаки. Це річ, яка стане в нагоді в будь-яку пору року. У нього можна вмістити багато чого, а руки при цьому залишатимуться вільними.

Моделей рюкзаків існує безліч - однотонні, кольорові, в приглушених або яскравих тонах, з принтами і без. Розмір варто вибирати, орієнтуючись на кількість речей, які планується носити із собою, або на звичайну сумочку, яка найчастіше використовується.

Що пропонують дизайнери сумок чоловікам?

Видів чоловічих сумок менше, ніж жіночих, але і тут є з чого вибрати:

  • великі спортивні;
  • рюкзаки;
  • через плече чи пояс;
  • у вигляді папки.

Особливе місце займають шкіряні портфелі, що ідеально вписуються як у діловий, так і в міський стиль. Вони можуть вмістити документи, папки, електронні пристрої (смартфон, планшет).

Класичні моделі підійдуть дорослим чоловікам, а юнакам краще вибирати портфелі з оригінальним дизайном.

Сумки, взуття та аксесуари для чоловіків та жінок в онлайн-магазині Respect

У нашому магазині представлені різні колекції жіночого та чоловічого взуття, а також сумок та рюкзаків. Тут можна знайти такі стильні осінні аксесуари, як капелюхи та шапки.

Якщо хочеться зробити комусь (або собі) красивий та практичний подарунок, варто звернути увагу на текстильні аксесуари, серед яких шарфи (однотонні та кольорові), шкарпетки (наборами та поштучно).

На сайті є спеціальний розділ «Розпродаж», де представлені товари зі знижкою (вона може досягати -70% на деякі позиції).

У нас ви знайдете взуття та інші товари відомих світових брендів, що користуються популярністю і в Україні. Їхня продукція яскрава, стильна, що відображає тенденції сучасної моди.

На сайті є розмірна таблиця, якою варто користуватися при виборі взуття, щоб підібрати правильний розмір і почуватися потім у черевиках чи туфлях комфортно та зручно.

Як замовити?

Зробити замовлення можна безпосередньо через сайт (такий спосіб доступний цілодобово) або звернутися до менеджерів за телефоном з 9:00 до 18:00 у будь-який день.

При покупці взуття в одному замовленні може бути до 5 одиниць товару, по розпродажу – не більше ніж дві пари.

Доставка по Україні здійснюється Новою поштою до відділення або на конкретну адресу.

 
ОСТАННЄ
Вересень / Понеділок 30,
2024
Як прати шкіряне взуття?
Квітень / Понеділок 1,
2024
Тренди: Весна 2024 одяг
Квітень / Понеділок 1,
2024
Тренди сумок: Весна-Літо 2024
Квітень / Понеділок 1,
2024
Тренд взуття: Весна-Літо 2024 року
Переглянути все
top