Жіноче взуття на зиму

Жіноче взуття на зиму

Погода буває мінливою, як і жіночий настрій, отже в гардеробі мають бути не лише вбрання для різних випадків життя, а й варіанти взуття під різні пори року та погодні умови. Зима теж може бути різною – сніговою та морозною або сльотою та сирою. Тому і взуття має бути відповідним, щоб ніжки не промокали і не мерзли.

Виробники щороку випускають нові зимові колекції взуття різних форм, кольорів та дизайну. До того ж взуття на зиму виготовляється з різних матеріалів, що важливо враховувати при покупці, оскільки не всі підходять, наприклад, для мокрої погоди або для сильних морозів.

Асортимент взуття величезний, тому важливо розібратися в його особливостях, щоб полегшити процес вибору та знайти саме те, що зможе задовольнити ваші запити та потреби.

Види сезонного взуття для холодів та снігу

Тут список великий, тому вибрати є з чого. Головне - розуміти, для якої погоди і під які вбрання ви все вибране носитимете. Отже, жіноче зимове взуття може бути у вигляді:

  • чобіток з високою халявою. Класика, яка ніколи не виходить із моди. Вписується у будь-який образ – як діловий, так і повсякденний. Є варіанти на підборах (високому чи середньому), на низькому ходу, на платформі. У мороз грітимуть ноги краще за рахунок халяви;

  • напівчобіток. Вони схожі на класичні чоботи, але у них халява нижче литок. Дизайн може бути різним, як і висота каблука/платформи;

  • ботильйонів. У таких моделей халява висотою на 1/3 гомілки. Підбір може бути як грубим, так і у формі тонкої шпильки. Залежно від дизайну можна вибирати варіанти під різні стилі одягу. Більше підходять для малосніжної зими;

  • черевиків. Халява тут низька, вони підходять тим, хто веде активний спосіб життя і багато рухається протягом дня. Добре вписуються у спортивний стиль, але не лише. Можуть бути з прикрасами (наприклад у вигляді пряжок) або без них;

  • уггів. За комфортом та м'якістю нагадують домашні капці. Відчуття затишку дає м'яке хутро, що знаходиться всередині, до того ж вони добре зберігають тепло, тому ніжки точно не замерзнуть;

  • дезертів. Так називають низькі черевики із замші на низькому підборі та з овчиною всередині в якості утеплення;

  • чукків. Ще один вид зимових черевиків, що виділяються грубою підошвою, щільною основою та зручною шнурівкою.

Підходять для щоденного носіння. Вважається повсякденно-спортивним варіантом.

Ще один вид взуття, яке раніше вважалося демісезонним, а тепер став і зимовим – ботфорти. Це чоботи з максимально високою халявою (вище за коліно), які підходять для особливих випадків і нарядів.

Жіноче зимове взуття

Матеріали для такого взуття можуть використовуватись різні. Від них залежатиме, у яку погоду чоботи чи черевики можна носити, наскільки практичними, зручними, довговічними вони будуть.

Верхня (зовнішня) частина взуття може бути:

  1. Шкіряною. Найстійкіший матеріал, що добре зберігає тепло. Таке взуття може прослужити багато років, але потребує ретельного догляду;

  2. Із замінника шкіри. Матеріал виглядає також презентабельно, стійкий до впливу зовнішніх факторів, щільний і довговічний;

  3. Із нубука. Не обтяжує взуття, тримає тепло і при цьому створює вентиляцію, тому ноги не пітніють. Він може бути натуральним чи штучним. Перший здатний вбирати воду, до того ж йому потрібен спеціальний догляд;

  4. Велюровою. Якщо матеріал натуральний, взуття (при правильному догляді) може прослужити багато років, не втрачаючи презентабельного вигляду;

  5. Замшевою. Будь-який вид такого взуття буде елегантним та розкішним. Цей матеріал міцніший за велюр. Підходить для сухої погоди, але навіть якщо намокне, після висихання поверне колишній вигляд.

Щоб взуття довше прослужило, йому потрібно забезпечувати правильний догляд. Наприклад, використовувати спеціальні засоби, що захищають від вологи та інших зовнішніх факторів.

Що стосується внутрішньої частини, то жіноче взуття на зиму може бути з підкладкою:

  • овчини чи іншої вовни;хутра – натурального, штучного;

  • байки з основою із синтетичної або натуральної бавовни.

  • Шерсть і байка (натуральні) вважаються гіпоалергенними матеріалами, вони приємні на дотик і добре зберігають тепло навіть у сильні морози.

Дещо про підошву

Тут багато залежить від погоди, але якщо зима видалася сніговою, слизькою та сльотою, то найкраще вибирати взуття на плоскій підошві або з невеликим, стійким підбором. При цьому важливо, щоб підошва була з глибокими протекторами, що забезпечують добре зчеплення з поверхнею.

Основні матеріали, з яких виготовляється підошва для зимового взуття:

  • поліуретан (легкий, теплий, не пропускає холод та воду);

  • термопластичний каучук (не ковзає, не промокає, стійкий до холоду);

  • термоеластопласт (еластичний, зносостійкий, не боїться морозів, забезпечує теплоізоляцію та амортизацію).

Який би варіант ви не обрали, взуття служитиме довго, забезпечуючи комфорт вашим ніжкам.

Купити жіноче взуття на зиму від інтернет-магазину Respect

Підготовка до зимового сезону може починатися ще влітку, адже в нашому онлайн-магазині ви знайдете взуття на всі пори року у будь-який час. У нас на сайті можна вибрати зимові черевики, чоботи та інші види взуття різного кольору та стилю, здатного доповнити будь-який ваш образ.

Крім того, тут ви знайдете туфлі, сліпони, кросівки, кеди, мокасини та багато інших видів взуття, які можуть бути як демісезонними, так і виключно літніми або зимовими.

Наш магазин спеціалізується на взутті та аксесуарах високої якості, що виготовляються фабриками світового рівня. Купуючи товари у нас, ви отримуєте продукт, який буде служити довго та надійно, забезпечуючи вам комфорт, зручність та стильний вид на багато сезонів.

Розпродажі та акції, що регулярно проводяться в магазині, дозволяють придбати багато товарів зі знижкою.

Звертайте увагу на розмірну таблицю, представлену на сайті – вона допомагає правильно вибрати розмір взуття, щоб воно вам точно підійшло.

Замовлення можна оформити онлайн (прямо на сайті) або за телефоном – кол-центр працює щодня з 9:00 до 17:00.


 

ОСТАННЄ
Вересень / Понеділок 30,
2024
Як прати шкіряне взуття?
Квітень / Понеділок 1,
2024
Тренди: Весна 2024 одяг
Квітень / Понеділок 1,
2024
Тренди сумок: Весна-Літо 2024
Квітень / Понеділок 1,
2024
Тренд взуття: Весна-Літо 2024 року
Переглянути все
top